Privacyrecht

Welke persoonsgegevens van u worden verwerkt? Mag dat zomaar verwerkt worden? En als u een klantenbestand aanlegt, mag dat wel? Wat mag u dan wel en wat mag u dan niet bewaren? Onze advocaat privacyrecht wil u hier graag bij helpen.

Advocaat AVG en privacyrecht

Welke persoonsgegevens van u worden verwerkt? Mag dat zomaar? En als u een klantenbestand aanlegt, mag dat wel? En wat mag u dan wel en niet bewaren? De regels op dit gebied zijn streng, veranderen en niet zonder gevolgen. Steeds vaker legt de Autoriteit Persoonsgegevens hoge boetes op. Laat u daarom goed adviseren. Dat doen de advocaten van ECHT advocatuur graag voor u.

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden. De AVG heeft behoorlijk wat onrust veroorzaakt. Dat doet de AVG nog steeds. Het belang van de privacy wordt bij steeds meer partijen duidelijk én dat levert steeds meer vragen op.

Wat kan een advocaat privacyrecht voor u betekenen?

Bent u nog niet AVG-proof? Dan adviseren wij u om het in één keer goed te doen. Daarbij helpen wij u graag. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht, zoals vraagstukken over:

  • Welke persoonsgegeven mag ik wel en niet verwerken?
  • Hoe lang mag ik persoonsgegevens bewaren?
  • Wanneer moet ik een verwerkersovereenkomt sluiten?
  • Wat moet er precies in een verwerkersovereenkomt staan?
  • Welke gegeven mag ik van mijn (zieke) werknemer vastleggen?
  • Vragen over een datalek en de meldplicht.

In contact komen met een onze AVG en Privacy advocaat

Wilt u AVG-proof worden maar komt u er niet helemaal uit? Wilt u advies over de verwerking van persoonsgegevens? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze advocaat AVG en Privacyrecht. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Koen Horstman

Advocaat | Directeur

Suzanne Buitenkamp

Advocaat