Faillissementsrecht

Uw debiteur betaalt niet en gaat failliet. Of u komt zelf in de financiële problemen. Wellicht bent u bestuurder, en vraagt u zich af wat uw positie is. Deze en andere vragen zijn bij de insolventierecht specialisten van ECHT advocatuur in goede handen.

Advocaat faillissementsrecht

Uw debiteur betaalt niet meer en gaat failliet. Of uw bedrijf komt zelf in de financiële problemen waardoor u mogelijk afstevent op een faillissement. Wellicht bent u bestuurder, en vraagt u zich af wat uw positie is. Deze en andere vragen zijn bij de insolventierecht specialisten van ECHT advocatuur in goede handen. De advocaten van ECHT advocatuur houden zich namelijk veel bezig met het faillissementsrecht. Wij adviseren bestuurders en aandeelhouders, maar worden ook zelf regelmatig aangesteld als curator in een faillissement.

Direct hulp van een advocaat faillissementsrecht

Het faillissementsrecht, ook wel insolventierecht genoemd, beslaat een breed terrein én binnen dit rechtsgebied komen veel disciplines bij elkaar. Wij treden op als curator maar vertegenwoordigen ook met enige regelmaat bestuurders, aandeelhouders en schuldeisers. Ook begeleiden wij ondernemingen in de vooravond van een faillissement. Hierdoor hebben wij ruime ervaring binnen het faillissementsrecht en kunnen wij u adviseren vanuit verschillende perspectieven. Daarbij kunt u denken aan de volgende onderwerpen:

  • Aanvragen van uw eigen faillissement of dat van uw leverancier of klanten;
  • Discussies met een curator;
  • Bestuurdersaansprakelijkheid;
  • Surseance van betaling;
  • Pauliana (faillissement);
  • Aanbieden van een crediteurenakkoord;
  • Herstructurering.

Uw faillissementsrecht advocaat

Bent u betrokken bij een faillissement? Of wilt u uw eigen faillissement of dat van een ander aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze specialisten in het faillissementsrecht. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Koen Horstman

Advocaat | Directeur

Suzanne Buitenkamp

Advocaat