Incasso

Niets is zo vervelend als een openstaande en onbetaalde factuur. Vaak gaat dit gepaard met smoesjes. Soms terecht, meestal niet. In alle gevallen kan een professioneel debiteurenbeleid een hoop ellende besparen. Ondanks dat kan het zijn dat uw klant weigert de factuur te voldoen. In zo’n geval neemt een incasso advocaat van ECHT advocatuur de incassering graag van u over.

Snel en daadkrachtig uw onbetaalde factuur incasseren

De advocaten van ECHT advocatuur hebben veel ervaring in het incasseren van openstaande facturen en weten precies hoe zij uw wanbetaler aan moeten pakken. Als ondernemer bent u graag bezig met uw core business. Een wanbetaler past niet goed in dat plaatje. Dat kost tijd en mogelijk bent u ook wat huiverig om uw klant kwijt te raken. De incasso advocaten van ECHT advocatuur helpen jaarlijks honderden ondernemers met het incasseren van openstaande facturen. Wij hebben zeer veel ervaring en dat is vooral goed voor u. Wij weten namelijk precies hoe wij tot een snelle en succesvolle incasso moeten komen. De ervaring leert dat de overgrote meerderheid van de door ons aangeschreven partijen al na één brief betalen. Dat noemen wij effectief incasseren.

Waarom een incasso advocaat en geen incassobureau

Wilt u snel uw geld? Dan kunt u beter in zee gaan met een incasso advocaat van ECHT advocatuur dan met een incassobureau of een deurwaarder. Waarom? Met een incasso advocaat staat u sterker. Een incasso advocaat kan namelijk veel meer drukmiddelen inzetten dan een incassobureau of een deurwaarderskantoor. Hierbij kunt u denken aan conservatoire beslaglegging, het aanvragen van een faillissement of een incasso kort geding.

Hierdoor hebt u sneller resultaat én dit alles voor de prijs van een incassobureau. Hebt u nu regelmatig last van een wanbetaler? In dat geval kan het ook aantrekkelijk zijn om lid te worden van ons ECHT incasso abonnement.

Als elke seconde telt

In bepaalde situaties moet er direct gehandeld worden. Het versturen van een sommatiebrief kan dan niet worden afgewacht. Bij ons bent u ook aan het juiste adres als er direct zware drukmiddelen ingezet moeten worden. Daarbij kunt u denken aan:

  • Het leggen van conservatoir beslag;
  • Het aanvragen van het faillissement;
  • Het starten van een incasso kort geding.

Hulp en advies van onze incasso advocaat

Hebt u een klant die niet wil betalen? Hebt u nog van iemand geld tegoed? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze advocaat incasso advocaat. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Goed debiteurenbeheer: neem het abonnement

Met een incasso abonnement van ECHT advocatuur brengt u uw debiteurenbeheer goed op orde. Het is de perfecte aanvulling op uw debiteurenbeheer. U krijgt namelijk de kwaliteit van een advocaat voor de prijs van een incassobureau.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Mehmet Sakarya

Advocaat

Koen Horstman

Advocaat | Directeur