Mehmet Sakarya

Advocaat

Mehmet heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2016 is hij afgestudeerd in het privaatrecht. Nadien heeft Mehmet brede ervaring opgedaan bij diverse advocatenkantoren én inmiddels bij ECHT advocatuur. In augustus 2020 is Mehmet door de rechtbank beëdigd tot advocaat.

Mehmet heeft in zijn jeugd op hoog niveau gevoetbald en deel uitgemaakt van vertegenwoordigende elftallen. Hierdoor weet hij als geen ander dat je hard moet werken om resultaten te behalen. Met zijn inzet, doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit is hij in staat om het maximale resultaat voor zijn cliënten te bereiken. Hierbij houdt hij uiteraard rekening met de belangen van zijn cliënten en verliest hij de realiteit niet uit het oog.

Specialisatie

Mehmet heeft een interessante algemene praktijk waarbij de nadruk ligt op het contracten- en aansprakelijkheidsrecht. Het hebben van vertrouwen is goed, maar degelijk contracteren is beter. Contracten kennen voor Mehmet geen geheimen. Als geen ander kan hij u vertellen waarom het hebben van een goed contract duidelijkheid geeft en problemen voorkomt. Is een conflict niet meer te voorkomen? Ook dan bent u bij Mehmet aan het juiste adres én zet hij zich maximaal in om ervoor te zorgen dat u alsnog krijgt waar u recht op heeft.

Persoonlijk

Mehmet heeft klantvriendelijkheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Hij is goed bereikbaar en proactief. Mehmet zijn hobby’s zijn sporten en reizen. Mehmet houdt van voetbal, tennis en fitness. Voetbal is voor Mehmet een aantrekkelijke sport, omdat samenwerking belangrijk is. Gezamenlijk een bepaald resultaat bereiken, geeft hem een heel goed gevoel. Verder reist Mehmet heel graag, omdat hij avontuurlijk is ingesteld en graag nieuwe culturen ontdekt. Mehmet is tot slot lid van de Junior Chambers International Epe.

Contact opnemen met advocaat Mehmet Sakarya

e-mail: m.sakarya@echtadvocatuur.nl
tel: 085-2108515