Ondernemingsrecht

Als ondernemer richt u zich op uw bedrijf en uw klanten. U bent graag bezig met de producten die u verkoopt of de diensten die u levert. Soms loopt u tegen een geschil aan. Neem contact op met onze advocaat ondernemingsrecht.

Advocaat ondernemingsrecht

Als ondernemer ligt uw focus op het laten groeien van uw bedrijf en het bedienen van uw klanten. U bent gepassioneerd bezig met uw producten of diensten. Toch kunnen er momenten zijn waarop u te maken krijgt met zakelijke geschillen. Dit kunnen geschillen zijn met leveranciers, klanten, medewerkers, aandeelhouders, of bestuurders. In dergelijke situaties is het van essentieel belang om juridisch advies in te winnen over uw rechten en verplichtingen, en daarbij komt een advocaat ondernemingsrecht van pas.

Bij ECHT advocatuur bent u verzekerd van deskundige begeleiding. Onze advocaten zijn uitmuntend thuis in het ondernemingsrecht, niet alleen vanuit hun beroepsmatige kennis, maar ook vanwege hun uitgebreide ervaring als bestuurders in zowel de profit- als non-profitsector. Deze ervaring delen zij graag met u, waardoor u kunt profiteren van zowel juridische expertise als praktische inzichten. Onze advocaat ondernemingsrecht staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw zakelijke geschillen, zodat u met vertrouwen kunt blijven focussen op het laten bloeien van uw onderneming.

Juridisch advies van een advocaat ondernemingsrecht

Als ondernemer streeft u ongetwijfeld naar een vlekkeloze werking van uw bedrijf, waarin alles op rolletjes loopt. Om dit te bereiken, is het van uiterst belang om uw juridische aangelegenheden op orde te hebben. Het adequaat regelen van uw juridische zaken vormt een essentieel onderdeel van het succes en de soepele werking van uw onderneming. Het hebben van een goed juridisch fundament zorgt ervoor dat uw onderneming kan floreren als een goed geoliede machine.

Waar kan een advocaat ondernemingsrecht over adviseren?

Als ervaren ondernemingsrecht advocaat bieden wij deskundig advies op diverse terreinen, waaronder:

  1. Fusie en Overname (M&A): Wij begeleiden u bij het kopen en/of verkopen van uw bedrijf of onderneming, en bieden expertise op het gebied van fusie en overname.

  2. Aandeelhoudersovereenkomsten: Wij stellen aandeelhoudersovereenkomsten op en adviseren u over de juridische aspecten van deze overeenkomsten.

  3. Aandeelhoudersvergaderingen: Onze diensten omvatten ook de organisatie en begeleiding van aandeelhoudersvergaderingen.

  4. Contracten: Wij helpen u bij het opstellen van diverse overeenkomsten, waaronder agentuurovereenkomsten, franchiseovereenkomsten en distributieovereenkomsten.

  5. Geschillenbeheer: In geval van geschillen binnen uw bedrijf tussen aandeelhouders en bestuurders, bieden wij juridische bijstand en conflictbemiddeling.

  6. Algemene Voorwaarden: Wij zorgen voor het opstellen en juridisch optimaliseren van uw algemene voorwaarden.

  7. Incasso: Ons team is bekwaam in het incasseren van openstaande facturen en het oplossen van betalingsgeschillen.

  8. Risicoanalyse: Wij helpen u bij het beoordelen en eventueel aanpassen van uw bedrijfsstructuur en rechtsvorm om uw zakelijke belangen te beschermen.

  9. Contractbeheer: Onze expertise omvat ook contractmanagement en contractbeheer om ervoor te zorgen dat uw zakelijke overeenkomsten effectief worden beheerd.

  10. Bestuurdersaansprakelijkheid: Wij staan u bij bij vraagstukken met betrekking tot bestuurdersaansprakelijkheid en bieden advies om juridische risico’s te minimaliseren.

Onze doelstelling is om uw juridische zaken effectief en proactief te beheren, zodat u zich kunt richten op de groei en het succes van uw onderneming. Wij zijn er om u te voorzien van professioneel juridisch advies en bijstand in diverse aspecten van het ondernemingsrecht.

Uw advocaat ondernemingsrecht

Indien u zich geconfronteerd ziet met juridische vraagstukken binnen uw onderneming, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht. U kunt ons op diverse manieren bereiken, waaronder telefonisch via 0578-614029 of per e-mail via info@echtadvocatuur.nl. Daarnaast bent u van harte welkom om persoonlijk langs te komen in ons kantoor, gelegen in Epe, te midden van de prachtige Veluwe. Ons kantoor is goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Wij staan klaar om uw juridische kwesties te bespreken en te voorzien van professioneel advies. Uw zakelijke belangen en juridische behoeften zijn onze prioriteit, en we kijken ernaar uit om u te assisteren bij het behalen van uw zakelijke doelstellingen. Onze advocaat ondernemingsrecht helpt u graag om uw doelen te bereiken.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Koen Horstman

Advocaat | Directeur

Suzanne Buitenkamp

Advocaat