Tarieven

Als u voor ECHT advocatuur kiest, dan kiest u voor betrokkenheid, vakmanschap, daadkracht en scherpe tarieven. Wij werken efficiënt en geloven niet in verborgen kosten. Wij zijn daarom transparant over onze scherpe uurtarieven én hanteren daarom geen kantoorkosten. Wij kennen een aantal verschillende methoden om de kosten van onze werkzaamheden in rekening te brengen.

Onze uurtarieven per 1 januari 2023

Wij hanteren een gevarieerd uurtarief. Aan ondernemingen zullen wij in het algemeen een hoger tarief doorberekenen dan aan particulieren. Kleine en net startende ondernemers zullen een lager tarief in rekening gebracht krijgen dan grote ondernemers:

  • € 195,00 (particulieren)
  • € 220,00 (klein MKB)
  • € 240,00 (groot MKB)

De tarieven zijn exclusief 21% BTW en kunnen jaarlijks per 1 januari worden herzien.

Rechtsbijstands­verzekering?

Kies dan ook voor een advocaat van ECHT advocatuur

Hebt u een rechtsbijstandsverzekering? Ook dan kunt u uw zaak door een advocaat van ECHT advocatuur laten behandelen. Op grond van uw polis hebt u namelijk het recht op een vrije advocaatkeuze. Dit betekent dat u het recht hebt om zelf uw eigen advocaat te kiezen. Uw verzekeraar betaalt hiervan de kosten. U bent niet verplicht om uw zaak door de eigen jurist van uw verzekering te laten behandelen.

Weten waar u aan toe bent: een vaste prijs (fixed fee)

Bij ECHT advocatuur is het mogelijk om een vast bedrag af te spreken. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Uw advocaat kan u meer vertellen over onze mogelijkheden.

Een advocaat van ECHT advocatuur als huisadvocaat?

Niets is zo prettig om even snel te sparren met een advocaat zodra dat noodzakelijk is. Voor u als ondernemer kan het daarom erg prettig zijn om één adres te hebben voor al uw juridische zaken. De enthousiaste advocaten van ECHT advocatuur fungeren graag als uw huisadvocaat. Wij doen dit tegen zeer speciale, en zeer aantrekkelijke, tarieven. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Een advocaat op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u mogelijk in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit is onder meer afhankelijk van uw inkomen en uw vermogen. Klik hier voor meer informatie.

Ons kantoor behandelt echter geen zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.

Derdenrekening

In onze praktijk komt het met enige regelmaat voor dat wij gelden beheren die voor anderen bestemd zijn. Wij brengen deze gelden onder in een aparte Stichting Derdengelden. Het bestuur van deze stichting bestaat uit twee advocaten van ons kantoor. Het rekeningnummer van de Stichting Beheer Derdengelden ECHT advocatuur is NL 17 RABO 0317 5858 00.

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om de algemene voorwaarden te raadplegen.