Samen­werking

Als u voor ECHT advocatuur kiest, dan kiest u voor betrokkenheid, vakmanschap, daadkracht en scherpe tarieven. Met vakmanschap bedoelen wij te zeggen dat u ECHT goed advies krijgt. Wij behandelen daarom niet alle rechtsgebieden, maar alleen de rechtsgebieden waar we goed in zijn. ECHT goed! Kunnen wij uw vraag niet beantwoorden, dan verwijzen wij u door naar één van onze waardevolle en betrouwbare samenwerkingspartners.

Personen- en familierecht

Hebt u een vraag over het personen- en familierecht? Bijvoorbeeld over een scheiding of over alimentatie? Dan bent u bij advocaat Marloes de Schiffart aan het juiste adres. Met raad en daad helpt Marloes u uw problemen op te lossen.

De Schiffart Advocatuur

Strafrecht

Bent u in aanraking gekomen met het strafrecht? Dan brengen wij u in contact met advocaat Dick Pieter Poppe. Dick Pieter kent als geen ander de weg in het strafrecht.
Poppe Advocatuur

Mediation

Geschillen hoeven niet altijd door een rechter te worden beslecht. Het kan ook anders, bijvoorbeeld door het inschakelen van een mediator. Marly Verhoef van MV Mediation is uw ideale gesprekspartner en heeft al vele geschillen door middel van een gesprek tot een goed einde gebracht.
MV Mediation