Advocaat incasso

Niets is zo vervelend als een openstaande en onbetaalde factuur. Vaak gaat dit gepaard met smoesjes. Soms terecht, meestal niet. In alle gevallen kan een professioneel debiteurenbeleid een hoop ellende besparen. Ondanks dat kan het zijn dat uw klant weigert de facturen te voldoen. In zo’n geval neemt een incasso advocaat van ECHT advocatuur de incassering van uw facturen graag van u over. Onze snelle en directe acties resulteren vaak in direct resultaat én betaalde facturen. Wilt u weten of een incasso advocaat iets voor u is? Neem dan snel contact op met ons.

Snel uw onbetaalde facturen door een incasso advocaat laten incasseren

De advocaten van ECHT advocatuur hebben veel ervaring in het incasseren van openstaande facturen en weten precies hoe zij uw wanbetaler aan moeten pakken. Als ondernemer bent u graag bezig met uw core business. Een wanbetaler past niet goed in dat plaatje.

Dat kost tijd en mogelijk bent u ook wat huiverig om uw klant kwijt te raken. Een incasso advocaat van ECHT advocatuur helpt jaarlijks honderden ondernemers met het incasseren van openstaande facturen. Wij hebben zeer veel ervaring en dat is vooral goed voor u. Wij weten namelijk precies hoe wij tot een snelle en succesvolle incasso moeten komen. De ervaring leert dat de overgrote meerderheid van de door ons aangeschreven partijen al na één brief betalen. Dat noemen wij effectief incasseren.

Waarom een incasso advocaat en geen incassobureau

Wilt u snel uw geld? Dan kunt u beter in zee gaan met een incasso advocaat van ECHT advocatuur dan met een incassobureau of een deurwaarder. Waarom? Met een incasso advocaat staat u sterker. Een incasso advocaat kan namelijk veel meer drukmiddelen inzetten dan een incassobureau of een deurwaarderskantoor. Hierbij kunt u denken aan conservatoire beslaglegging, het aanvragen van een faillissement of een incasso kort geding.

Hierdoor hebt u sneller resultaat én dit alles voor de prijs van een incassobureau. Hebt u nu regelmatig last van een wanbetaler? In dat geval kan het ook aantrekkelijk zijn om lid te worden van ons ECHT incasso abonnement.

Als elke seconde telt: een incasso advocaat kent alle drukmiddelen

Er zijn situaties waarin onmiddellijke actie vereist is en het wachten op een sommatiebrief niet mogelijk is. Als er behoefte is aan onmiddellijke en krachtige stappen, bent u bij ons aan het juiste adres. In dergelijke gevallen kunnen we denken aan:

  1. Het leggen van conservatoir beslag: Wanneer het van essentieel belang is om eigendommen of activa van de tegenpartij veilig te stellen voordat een geschil is opgelost, kan conservatoir beslag worden gelegd. Dit zorgt ervoor dat de bezittingen niet worden overgedragen of verborgen voordat een definitieve uitspraak wordt gedaan.

  2. Het aanvragen van het faillissement: Als een schuldenaar niet aan zijn financiële verplichtingen voldoet en er geen andere uitweg lijkt te zijn, kan het aanvragen van het faillissement van de schuldenaar een noodzakelijke stap zijn. Dit kan helpen bij het ophelderen van financiële zaken en het afhandelen van schulden.

  3. Het starten van een incasso kort geding: Soms vereist een onmiddellijke incassoactie een kort geding om snel juridische maatregelen te verkrijgen, bijvoorbeeld om openstaande betalingen af te dwingen. Hierbij wordt de rechter verzocht om directe actie te ondernemen.

In deze complexe en urgente situaties begrijpen wij dat snel en doortastend handelen cruciaal is. Onze experts hebben de nodige kennis en ervaring om deze juridische stappen te ondernemen en de belangen van onze cliënten te beschermen. Wij staan klaar om u in dergelijke zaken bij te staan en de juiste juridische maatregelen te nemen om uw doelen te bereiken.

Hulp en advies van onze incasso advocaat

Bent u geconfronteerd met een situatie waarin een klant weigert te betalen of waarin u nog uitstaande schulden te vorderen heeft? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze incasso advocaat. Wij begrijpen dat onbetaalde rekeningen en oninbare schulden een zware last kunnen vormen voor zowel bedrijven als particulieren, en we staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en juridische bijstand.

Onze incasso advocaat heeft de expertise en ervaring om u te begeleiden door het complexe proces van schuldeinvordering. Of u nu geconfronteerd wordt met een onwillige klant, een openstaande debiteur, of andere financiële geschillen, wij bieden oplossingsgericht advies en zullen samen met u de meest geschikte stappen ondernemen om uw geld te innen.

Neem vandaag nog contact op met onze incasso advocaat voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw financiële belangen te beschermen en geschillen op te lossen. U staat er niet alleen voor; wij zijn er om u te ondersteunen bij het realiseren van een succesvolle incasso.

Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Goed debiteurenbeheer: neem het abonnement

Met een incasso-abonnement van ECHT Advocatuur brengt u uw debiteurenbeheer naar een hoger niveau. Dit abonnement vormt een waardevolle aanvulling op uw bestaande debiteurenbeheerpraktijken. Het biedt u namelijk de hoogwaardige juridische expertise van een advocaat tegen de kostenefficiënte tarieven van een incassobureau.

Dit betekent dat u toegang krijgt tot de professionele juridische kennis en ervaring van onze advocaten, die gespecialiseerd zijn in invordering, terwijl u tegelijkertijd kunt profiteren van de kostenvoordelen die een incassobureau kan bieden. Met ons incasso-abonnement bent u in staat om uw debiteurenbeheer effectiever en efficiënter te beheren, terwijl u tegelijkertijd de juridische bescherming en bijstand krijgt die u nodig heeft.

Onze advocaten zijn toegewijd om u te helpen bij het innen van openstaande vorderingen en geschillen op te lossen. Met ons incasso-abonnement kunt u rekenen op de gecombineerde kracht van juridische deskundigheid en financiële efficiëntie, wat resulteert in een winnende strategie voor uw debiteurenbeheer. Wij staan voor u klaar om uw financiële belangen te beschermen en te zorgen voor een adequaat debiteurenbeheer.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Mehmet Sakarya

Advocaat

Koen Horstman

Advocaat | Directeur