Contractenrecht

“Een man een man, een woord een woord”, zo zou het contractenrecht kunnen worden samengevat. Afspraken moeten worden nagekomen. Maar vaak is de vraag wát er is afgesproken. Het duidelijk en volledig vastleggen van afspraken kan veel conflicten voorkomen.

Advocaat contractenrecht en procesrecht

‘Een man een man, een woord een woord’, zo zou het contractenrecht kunnen worden samengevat. Afspraken moeten worden nagekomen. Maar vaak is de vraag wát er is afgesproken. Het duidelijk en volledig vastleggen van afspraken kan veel conflicten voorkomen. De advocaten van ECHT advocatuur, die uit ervaring weten waar het fout kan gaan, helpen u graag om afspraken duidelijk vast te leggen. Zo voorkomen ze dat in een later stadium geschillen ontstaan. En zijn die er toch, dan helpen we graag ze op te lossen! De advocaten van ECHT advocatuur kennen de weg in het procesrecht, en loodsen u graag door een rechtszaak heen.

Juridisch advies en hulp van een gespecialiseerde advocaat contractenrecht

Een goed contract is goud waard. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het contractenrecht. Wij adviseren, stellen contracten op en beantwoorden al uw vragen. In de praktijk komen wij vele contracten tegen.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over:

  • Koopovereenkomsten;
  • Arbeidsovereenkomsten;
  • Aandeelhoudersovereenkomsten;
  • Overeenkomsten van opdracht;
  • Vaststellingsovereenkomsten;
  • Software ICT overeenkomsten;
  • Licentieovereenkomsten;
  • Elektronisch contracteren (webwinkels);
  • Commerciële contracten.

Geschil met uw wederpartij

Ook al is er een goed contract, dan nog kunnen partijen het niet (meer) met elkaar eens zijn. Wij kennen de weg in het procesrecht en leggen als het nodig is de zaak voor aan de rechter. Om alsnog te krijgen wat u hebt afgesproken of om uw schade vergoed te krijgen.

In contact komen met een contractenrecht advocaat

Heeft u een vraag over een contract? Of hebt u een conflict over een contract en wilt u weten of onze advocaten u kunnen helpen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Mehmet Sakarya

Advocaat

Suzanne Buitenkamp

Advocaat

Jeroen Peute

Advocaat