Over ECHT

ECHT advocatuur staat voor betrokkenheid, vakmanschap en daadkracht. Wij houden van prettig contact en geven eerlijk advies. Wij dragen geen dure maatpakken met gouden manchetknopen. Wel leveren we de kwaliteit die dat symboliseert.

Wie zijn wij?

We zijn gemotiveerde advocaten met plezier in ons vak. We zijn er ook goed in. Onze gedrevenheid geeft eindeloos veel energie en dat is vooral ook goed voor u. Uw belang staat bij ons namelijk voorop. We maken ons hard voor uw zaak.
Wij weten wat een juridisch conflict met mensen doet en begrijpen de emotie. Daarom luisteren we naar uw verhaal en stellen u gerust. We begeleiden u en denken waar nodig met u mee. En ronden uw zaak af zodra dat kan.
Zo staat u niet alleen!
Discussie met uw buurman over de schutting? Of een zakelijk geschil met een leverancier? Neem dan snel contact met ons op. ECHT advocatuur staat altijd voor u klaar.

Waarom kiezen voor ECHT?

Onze aanpak is doelgericht en op gepaste toon. Stevig als het moet en vriendelijk als het kan. We verdedigen uw belangen met passie en gaan voor uw tevredenheid. We zijn er echt als u ons nodig heeft. U kunt op ons rekenen!

Bij juridische kwesties is het niet vanzelfsprekend dat al uw wensen worden ingewilligd. Ook een tegenpartij heeft mogelijk sterke ijzers in het vuur. Daarom maken we vooraf een inschatting van de zaak en geven u advies.

Gespecialiseerde advocaten

Onze advocaten zijn allemaal gespecialiseerd in hun eigen rechtsgebied. We doen waar we goed in zijn. ECHT goed! Zo leidt kennis tot echte oplossingen! Wij behandelen daarom niet alle rechtsgebieden en werken samen met partners. Zo krijgt u altijd antwoorden. Ook als uw kwestie een andere specialisatie vergt. Zo zorgen wij al jaren voor tevreden cliënten.

Weet u niet hoe sterk u staat? Twijfelt u over uw kansen? Loop eens binnen bij ECHT advocatuur.

Onze tarieven

Wij zijn daarom transparant over onze scherpe uurtarieven én hanteren daarom geen kantoorkosten. Wij gebruiken een aantal verschillende methoden om de kosten van onze werkzaamheden in rekening te brengen.