Bestuursrecht

Het bestuursrecht regelt de verhouding tussen overheid en burger. Denkt u bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen of bouwvergunningen. Dat kunnen ingrijpende beslissingen zijn. Goed juridisch advies kan u helpen om uw positie te bepalen

Advocaat bestuursrecht

Het bestuursrecht regelt de verhouding tussen overheid en burger. Denkt u bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen of bouwvergunningen. Dat kunnen ingrijpende beslissingen zijn. Goed juridisch advies kan u helpen om uw positie te bepalen: kunt u iets doen tegen de wijziging van het bestemmingsplan, is de bouwvergunning wel terecht geweigerd en hebt u toch niet recht op een kapvergunning? De advocaten van ECHT advocatuur kennen wet- en regelgeving én de lokale situatie, en helpen u graag!

Ruimtelijke ordening

In toenemende mate meent de overheid via ingewikkelde regelgeving in te moeten grijpen in het openbare leven. Dit leidt tot een grote hoeveelheid besluiten en beslissingen van gemeenten, provincies en andere bestuursorganen die van invloed zijn op ondernemingen en burgers. Ook hiermee hebben wij ruime ervaring. Zowel in het beoordelen van besluiten en beschikkingen en, waar nodig, het voeren van procedures.

Wat kan een advocaat bestuursrecht voor u betekenen?

Het bestuursrecht bestaat uit meer dan de hiervoor aangehaalde onderwerpen. Zo adviseren wij u graag bij vragen en kwesties op het gebied van:

Hulp van onze advocaat bestuursrecht

De advocaten bestuursrecht van ECHT advocatuur adviseren en begeleiden u graag. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het bestuursrecht en kennen daarom de weg. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze advocaat bestuursrecht. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Suzanne Buitenkamp

Advocaat

Koen Horstman

Advocaat | Directeur