Burenrecht

Nederland is een dichtbevolkt land en dat zorgt met enige regelmaat voor een burenruzie. Heeft u een burenruzie, dan verdient het de voorkeur om te proberen dit zelf op te lossen. Vaak lukt dat ook – een goede buur is immers beter dan een verre vriend – maar zo nu en dan ontstaan er ook vervelende conflicten tussen buren.

Advocaat Burenrecht

Nederland is een dichtbevolkt land. We wonen dicht op elkaar en dat zorgt met enige regelmaat voor een burenruzie. Hebt u een burenruzie, dan verdient het de voorkeur om te proberen dit zelf op te lossen. Vaak lukt dat ook – een goede buur is immers beter dan een verre vriend – maar zo nu en dan ontstaan er ook vervelende conflicten tussen buren.

Hebt u een geschil met uw buren en komt u er niet meer uit, dan is het verstandig om op tijd juridisch advies in te winnen bij een advocaat die gespecialiseerd is in het burenrecht en die ervaring heeft met burengeschillen. Bij een advocaat burenrecht van ECHT advocatuur bent u aan het juiste adres. Wij kennen het burenrecht door en door. U kunt bij ons dan ook terecht voor alle aspecten van het burenrecht.

Advocaat inschakelen voor uw burenruzie

Ondanks al uw goede bedoelingen om de ruzie met uw buren op te lossen ontkomt u er soms niet aan om contact te zoeken met een advocaat burenrecht. Wij realiseren ons dat het een stap is die u liever niet wilt maken maar soms kan het niet anders dan het geschil aan een rechter voor te leggen. Als het zover is, dan zit u bij ons goed. Wij zijn namelijk dé specialist burenrecht van Epe en omgeving. U bent om die reden in goede en vooral professionele handen.

Recht van overpad, erfdienstbaarheid, verjaring grond, geluidsoverlast, schutting

Een ruzie met de buren kan op allerlei manieren ontstaan. Bijvoorbeeld vanwege geluidsoverlast zoals het draaien van harde muziek of een blaffende hond, of vanwege een discussie over de eigendom van een strook grond of de positie van een erfafscheiding. Het burenrecht is een veelomvattend rechtsgebied. Wat de aanleiding voor de ruzie ook is, u kunt bij ons terecht voor alle facetten van het burenrecht, zoals onder andere:

  • Overhangende takken;
  • Doorschietende wortels;
  • Boom of struik te dicht bij de erfgrens;
  • Erfdienstbaarheid;
  • Verkrijgende en bevrijdende verjaring;
  • Conflicten over schuttingen en erfafscheidingen;
  • Overlast en hinder (pesterijen);
  • Buurweg.

Burenruzie oplossen met een advocaat burenrecht van ECHT advocatuur

Bent u in discussie met uw buren? Hebt u een conflict waar u niet meer uit komt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze advocaat burenrecht. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen

Onze specialisten

Koen Horstman

Advocaat | Directeur

Suzanne Buitenkamp

Advocaat