Faillissementsaanvraag

Als uw factuur door het incassotraject niet wordt betaald, dan biedt de faillissementsaanvraag mogelijk uitkomst. Met een faillissementsaanvraag kan worden getracht uw debiteur alsnog tot betaling te dwingen.

Advocaat voor faillissementsaanvraag

Als uw openstaande factuur door het reguliere incasso traject niet wordt betaald, dan biedt de faillissementsaanvraag mogelijk uitkomst. Met een faillissementsaanvraag kan worden geprobeerd uw debiteur alsnog tot betaling te dwingen. In de praktijk blijkt dit een zeer effectieve en succesvolle aanpak. Een faillissement heeft immers verregaande gevolgen, waarop doorgaans niemand zit te wachten. De advocaten van ECHT advocatuur kunnen binnen no-time een faillissementsaanvraag voor u indienen.

Een faillissement aanvragen door onze advocaat

Hebt u een leverancier of klant die niet betaalt? Heeft het normale incasso traject geen effect? Dan is het wellicht tijd om een het faillissement van uw leverancier of klant aan te vragen. De advocaten van ECHT advocatuur zijn u daarbij graag van dienst. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen