Jeroen Peute

 

Advocaat

Jeroen studeerde Nederlands Recht aan de universiteit in Groningen. Na het afronden van zijn studie is Jeroen in 2003 beëdigd als advocaat en is hij jarenlang bij een kantoor in de Noordoostpolder werkzaam geweest. Daar had hij zowel ondernemers als particulieren als cliënten en was hij actief binnen het arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Ook trad hij regelmatig op als curator in faillisementen. De afgelopen jaren is Jeroen als teammanager Juridische Zaken bij een grote verzekeraar werkzaam geweest en nu is hij weer als advocaat ingeschreven.

Specialisatie

Jeroen heeft een brede civiele proces- en adviespraktijk en kan door zijn kennis en ervaring cliënten op diverse rechtsgebieden bijstaan. Met name het arbeidsrecht en verbintenissenrecht maken een groot deel uit van zijn praktijk. In het verleden heeft Jeroen een opleiding tot mediator gevolgd en is hij als vrijwilliger ook actief geweest als buurtbemiddelaar. Deze ervaring maakt dat Jeroen ook altijd kijkt wat de mogelijkheden zijn om buiten de tussenkomst van de rechter om tot een oplossing te komen. Mocht daar geen mogelijkheid voor zijn dan zal een gang naar de rechter zeker niet uit de weg gegaan worden.

Persoonlijk

In de zomer is Jeroen in de vrije uren met zijn boot op het water te vinden . Verder is Jeroen enorm sportief en rent hij al enkele jaren iedere dag hard. Ook voetbalt hij bij de plaatselijke voetbalvereniging Elburger Sportclub waar hij tevens al jaren actief is als bestuurslid Leden- en Vrijwilligerszaken..

Contact opnemen met advocaat Jeroen Peute

e-mail: j.peute@echtadvocatuur.nl
tel: 085-2108517