Schade en aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hebt u schade geleden en wilt u uw schade vergoed krijgen? Dan begint het met degene die de schade heeft veroorzaakt aansprakelijk te stellen.

Advocaat schade en aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hebt u schade geleden en wilt u uw schade vergoed krijgen? Dan begint het met degene die de schade heeft veroorzaakt aansprakelijk te stellen. Verder is het handig om al in een vroeg stadium advies in te winnen van een advocaat die gespecialiseerd is in het schade- en aansprakelijkheidsrecht. Bij ECHT advocatuur bent u dan aan het juiste adres. Onze advocaten helpen u graag om uw schade vergoed te krijgen.

Advies van een advocaat schade en aansprakelijkheidsrecht

Het aansprakelijkheidsrecht is een veelzijdig en dynamisch rechtsgebied. Schade en aansprakelijkheid kan zich in allerlei vormen voordoen. De advocaten van ECHT advocatuur kunnen u onder andere adviseren over:

  • werkgeversaansprakelijkheid;
  • productaansprakelijkheid;
  • schade door wanprestatie;
  • schade door een ongeluk.

In contact komen met een advocaat schade en aansprakelijkheidsrecht

Hebt u een geschil en hebt u schade geleden? Wil de veroorzaker van de schade uw schade niet vergoeden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze advocaat schade en aansprakelijkheidsrecht. Dat  kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl).  Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen  zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen