Verbintenissenrecht

“Een man een man, een woord een woord”, zo zou het contractenrecht kunnen worden samengevat. Afspraken moeten worden nagekomen. Maar vaak is de vraag, wát er is afgesproken. Het duidelijk en volledig vastleggen van afspraken kan veel conflicten voorkomen.

Advocaat verbintenissenrecht

“Een man een man, een woord een woord”, zo zou het contractenrecht kunnen worden samengevat. Afspraken moeten worden nagekomen. Maar vaak is de vraag, wát er is afgesproken. Het duidelijk en volledig vastleggen van afspraken kan veel conflicten voorkomen. De advocaten van ECHT advocatuur, die uit ervaring weten waar het fout kan gaan, helpen u graag om afspraken duidelijk vast te leggen. Zo voorkomen ze dat in een later stadium geschillen ontstaan. En zijn die er toch, dan helpen we graag ze op te lossen! De advocaten van ECHT advocatuur kennen de weg in het procesrecht, en loodsen u graag door een procedure heen.

Stel uw vraag aan onze advocaat verbintenissenrecht

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het verbintenissenrecht. Jaarlijks zien wij honderden contracten. Wij weten dus precies hoe het (niet) moet. Hebt u een vraag? Neem dan gerust contact op. Wij adviseren onder andere over de volgende onderwerpen:

  • Overeenkomst van geldlening;
  • Koopovereenkomst;
  • Huurovereenkomst;
  • Verborgen gebreken;
  • Consumentenkoop;
  • Onrechtmatige daad;
  • Schade en aansprakelijkheid;
  • Wanprestatie, opschorting, ontbinding en vernietiging van een overeenkomst.

In contact komen met een advocaat verbintenissenrecht

Hebt u een geschil over een contract? Doet uw contractspartij niet wat u hebt afgesproken? Hebt u geen waar gekregen voor uw geld? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze advocaten. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Direct contact opnemen