Koen Horstman

Advocaat en eigenaar ECHT advocatuur

Koen studeerde Nederlands Recht aan de universiteit in Groningen, waar hij zich in de masterfase heeft gespecialiseerd in het privaatrecht. Na het afronden van zijn studie heeft Koen brede ervaring opgedaan bij een groot deurwaarderskantoor en incassobureau. In 2015 is Koen beëdigd tot advocaat en sindsdien is hij werkzaam voor ECHT advocatuur. Vanaf 2019 als partner.

Specialisatie

Koen is een gedreven en gepassioneerd advocaat: met zijn bevlogenheid haalt hij het maximale uit elke zaak. Door duidelijke adviezen en een nuchtere kijk zorgt hij ervoor dat zijn cliënten snel weer vooruit kunnen na een conflict.

Hij heeft een brede gevarieerde civiele proces- en adviespraktijk. Hij treedt op voor zowel particulieren als ondernemers. Door zijn brede scholing en werkervaring kan Koen zijn cliënten op veel rechtsgebieden bijstaan. De nadruk ligt daarbij op het arbeidsrechtondernemingsrechtcontractenrechtincasso’s en het burenrecht. Daarnaast heeft hij speciale interesse in het sportrecht waarvoor Koen onlangs een specialisatieopleiding heeft afgerond.

Persoonlijk

Maatschappelijke en regionale betrokkenheid vindt Koen belangrijk. Om die reden is Koen als vrijwilliger betrokken bij de wetswinkel van Epe en Nunspeet. Verder is hij actief lid van de Ronde Tafel 102 Epe en de Rotary Club Epe. De tijd die dan nog overblijft spendeert Koen aan zijn gezin en aan het beoefenen van zijn hobby voetbal.

Registratie rechtsgebieden

Koen heeft sportrecht en insolventierecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is Koen verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact opnemen met advocaat Koen Horstman

e-mail: k.horstman@echtadvocatuur.nl
tel: 085-2108513