Suzanne Buitenkamp

Advocaat

Suzanne studeerde Nederlands privaatrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na het afronden van haar studie is Suzanne in 2009 beëdigd tot advocaat. Vanaf 2009 is zij werkzaam bij ECHT advocatuur.

Suzanne is een accurate en praktische advocaat met een proactieve houding. De benadering van Suzanne is resultaat gericht: zij streeft naar het behalen van de beste resultaten maar heeft ook oog voor alternatieve oplossingen. Steekwoorden die op Suzanne van toepassing zijn: enthousiasme en interesse in het recht, streven naar rechtvaardigheid, het samenbrengen van belangen en het behalen van duurzame oplossingen, strijdlust.

Specialisatie

Al deze elementen komen samen in Suzanne haar boeiende praktijk. Suzanne procedeert en adviseert regelmatig op het gebied van huurrechtvastgoed- en bouwrechterfrechtICT-contracten en bestuursrecht. Ook heeft Suzanne ruime ervaring in het faillissementsrecht. Zij heeft een specialisatieopleiding faillissementsrecht op zak en wordt daarnaast met enige regelmaat door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen.

Persoonlijk

Regionale betrokkenheid staat bij Suzanne hoog in het vaandel. Naast haar werkzaamheden bij ECHT advocatuur is Suzanne actief lid van de Ladies Circle in Epe, waarmee zij zich in zet voor diverse regionale goede doelen. Ook is zij actief in diverse besturen van verenigingen en stichtingen. De tijd die dan nog overblijft spendeert Suzanne aan haar gezin en aan het beoefenen van haar hobby hockey.

Registratie rechtsgebieden

Suzanne heeft erfrecht en huurrecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is Suzanne verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact opnemen met advocaat Suzanne Buitenkamp

e-mail: shj.buitenkamp@echtadvocatuur.nl
tel: 085-2108514